Tatăl gemenelor abandonate în Capitală şi-a luat fetiţele acasă şi a făcut o promisiune

1 iulie 2014 19:23   Național
Ultima actualizare:

Întâmplare cutremurătoare cu final fericit. Antonia si Yasmina, gemenele abandonate săptămâna trecută într-un bloc din Crângaşi, au fost luate acasă, ieri, de tatăl lor.

“Nu vreau să mă mai despart de copiii mei», asta repeta întruna, ieri, Marius Boghian, tatăl fetiţelor în vârstă de 8 luni. Bărbatul, de 34 de ani, a venit la Direcţia pentru Protecţia Copilului sector 6 nerăbdator să-şi ia acasă micuţele, după ce a reuşit să-i convingă pe cei de la Protecţia Copilului Piatra Neamţ că e capabil să-şi crească copiii. Necazurile, lacrimile, oboseala au fost date uitării când le-a strâns în braţe pe Antonia şi Yasmina. “Am să fac tot ce pot ca să-mi duc co­piii în Germania, acolo unde am un loc de muncă stabil”, a spus Marius Boghian. De dragul celor cinci copii ai săi, bărbatul e dispus să-şi ierte şi soţia.

Nu ştie însă dacă la fel de îngăduitori vor fi cu ea şi oamenii legii.  Mihaela Boghian e acuzată de abandon de familie, iar ieri dosarul ei a ajuns la Institutul de Medicină Legală din Capitală. Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când şi-a aruncat fetiţele în scara unui bloc.      

Abandonate în scara unui bloc

Antonia şi Yasmina au fost lăsate, joia trecută, de mama lor în scara unui bloc din cartierul bucureştean Crângaşi. Au fost găsite de locatari pe un preş, în întuneric, şi au ajuns în grija medicilor de la Spitalul “Grigore Alexandrescu”. Măcinată de remuşcări, mama gemenelor s-a prezentat a doua zi la Secţia 20 Poliţie. A spus că le-a abandonat pentru că nu mai avea ce să le dea să mănânce. Mihaela Boghian susţine acum că regretă amarnic gestul necugetat şi îşi vrea fetiţele înapoi.  

Mai multe