Tatăl lui Şerban Huidu, TĂIAT cu o halbă. Bărbatul a fost operat la Bagdasar Arseni

23 iulie 2013 9:31   Național
Ultima actualizare:

Familia fostului „cârcotaş” Şerban Huidu trece iarăşi prin momente foarte dificile. Tatăl vedetei a fost atacat de un client cu o halbă şi a ajuns direct pe masa de operaţii. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă.

Din fericire, starea bărbatului este stabilă, acesta fiind internat la Spitalul Bagdasar Arseni luni seară. Surse din anturajul lui Florin Huidu ne-au declarat că bărbatul a fost operat în aceeaşi seară, după ce a fost dus la cu mai multe tăieturi în zona feţei. 

Totul început în localul pe care Florin Huidu şi soţia îl deţin în sectorul 4 al Capitalei. Un client băut a refuzat să plătească nota de plată şi a început să facă scandal. 

Atât Florin Huidu, cât şi soţia sa au mers să vadă ce se petrece pe terasa restaurantului, moment în care agresorul, Constantin Ştefan (36 de ani), a luat o halbă de pe masă şi i-a lovit pe ambii patroni.

Femeia a fost rănită uşor la o ureche, însă Florin Huidu a suferit mai multe tăieturi la nivelul feţei. Amândoi au fost duşila spital, pentru îngrijiri medicale, însă doar tatăl lui Şerban Huidu a rămas internat şi a fost operat.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. El va fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Mai multe