Tatăl şi fiica de 5 ani, înghiţiţi de valuri

30 iulie 2014 21:09   Național
Ultima actualizare:

Tragedie pe plaja din Mamaia! O femeie a privit îngrozită cum soţul şi fiica lor, de numai 5 ani, au dispărut în marea agitată. Deşi bărbatul a fost imediat scos la suprafaţă, nu a supravieţuit. Nici micuţa nu a putut fi salvată, trupul ei fiind găsit pe fundul apei abia după două ore.

Abia au aşteptat concediul să o ducă pe micuţa Alexia Andreea (5 ani) la mare. Însă pentru o familie de bucureşteni, vacanţa s-a sfârşit tragic. Ieri dimineaţă, Florin Popa (35 de ani), aflat pe plaja Rex din Mamaia, a intrat în mare cu fiica lui să o plimbe cu bărcuţa pneumatică.

S-au îndepărtat 70 m de mal, după geamandură, iar la un moment dat barca s-a răsturnat şi fetiţa a fost luată de valuri. Tatăl său a înotat după ea, încercând să o salveze, însă a fost tras la fund de curenţii puternici. Soţia aflată pe mal a început să strige disperată după salvamari, iar aceştia au zărit trupul bărbatului plutind deasupra apei.

Micuţa nu a vrut să intre în apă

Turiştii au sărit şi ei în ajutor şi au reuşit să-l scoată la mal pe Florin Popa. Fetiţa nu se zărea însă nicăieri. Doar bărcuţa ei goală mai plutea deasupra apei. Medicii au încercat mai bine de 40 de minute să-l resusciteze pe bărbat, însă în zadar. Între timp, zeci de salvamari şi scafandrii căutau în valuri trupul Alexiei.

Pe mal, femeia era devastată. I-au declarat soţul mort, iar fetiţa dispărută. A fost găsită abia după două ore de căutări, dar nu a avut nici o şansă să fie readusă la viaţă. Oamenii care au asistat înmărmuriţi la tragedie spun că ultimele cuvinte ale Alexiei au fost: „Nu vreau să intru în apă!”.

Mai multe