Tatăl unui dintre violatorii din Vaslui, bătut în plină stradă

4 septembrie 2015 11:47   Național
Ultima actualizare:

Gheorghe Bolboceanu, tatăl lui Petrică Bolboceanu, a depus o plângere la Poliție din cauză că a fost bătut de un consătean din Văleni. Potrivit certificatului medico-legal are nevoie de șapte-opt îngrijiri medicale.

Agresiunea ar fi avut loc într-o stație de autobuz din centrul municipiului Vaslui, în Zona Confenții, la data de 23 august, potrivit adevarul.ro. Polițiștii fac cercetări în acest caz și au stabilit că agresiunea a izbucnit pe fondul unei datorii mai vechi pe care Bolboceanu o avea față de Ioan Pavel. Cei doi bărbați s-au întâlnit în stația de autobuz, iar când l-a văzut, Pavel i-a cerut lui Bolboceanu suma de 400 de lei, spunându-i că este o datorie veche și că are nevoie de bani.

Bolboceanu a invocat că „are necaz cu băiatul” și nu îi poate da banii. Bărbații s-au luat la bătaie, iar în timpul îmbrâncelii, Pavel l-a lovit pe Bolboceanu cu cheile de la mașină, în zona brațului, provocându-i leziuni.

Gheorghe Bolboceanu s-a plâns că în comunitatea locală motivul agresiunii ar fi faptul că este tatăl unui dintre cei șapte violatori, iar agresorul l-a recunoscut după ce l-a văzut la televizor.

“Mi-a reproşat ceea ce a făcut feciorul meu şi a sărit la mine la bătaie. Am stat şi am încasat. Îmi era si teamă să răspund. Cine ştie ce se mai întâmpla şi ajungeam şi eu în spatele gratiilor”, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, reprezentanții Inspectoratului de Poliție (IPJ) Vaslui susțin că acest motiv nu a fost indicat în reclamația depusă la poliție: „Din primele cercetări, agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan, fiind invocată neplata unei datorii. În cauză se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe”.

Mai multe