Tatăl vitreg i-a tăiat gâtul că nu a spălat rufele

2 februarie 2015 23:34   Național
Ultima actualizare:

Alcoolul i-a luat minţile! Un bărbat de 46 de ani din comuna gorjeană Prigoria şi-a ucis fiica vitregă, după ce a venit beat acasă, duminică noaptea.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4.00, când Viorel Petrică a ajuns acasă şi a observat că fata nu spălase hainele din coşul cu rufe. S-a enervat atât de tare pe copila de 13 ani, încât a trezit-o din somn şi a început să o bată.

La un moment dat, a luat un cuţit şi i-a tăiat gâtul fetiţei. Când a văzut că a lăsat-o fără suflare, Viorel Petrică a plecat spre secţia de poliţie din Albeni şi le-a spus oamenilor legii ce a făcut.

Eram băut când am omorât-o, dar oricum o omoram, pentru că nu făcea nimic în casă”, a spus criminalul la ieşirea de la audieri.

Cel mai probabil, tragedia nu s-ar fi petrecut dacă soţia lui Petrică ar fi fost acasă. Femeia e internată la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, pentru că are probleme de sănătate. Bărbatul a fost reţinut. Anchetatorii vor cere şi efectuarea unor analize care să arate dacă fetiţa a fost sau nu abuzată sexuală de tatăl său vitreg. Fata era dezbrăcată de la brâu în jos când poliţiştii au găsit cadavrul. 

Mai multe