Taximetristul violat: «M-a pus să-i fac sex oral şi după aia m-a trântit pe pat în dormitor»

27 august 2012 5:15   Național
Ultima actualizare:

Nicolae Stan, taximetristul violat din Tulcea,a povestit cu lux de amănunte despre incidentul în care a fost implicat.

Stan a precizat  pentru România TV că a ajuns în locuinţa Luminiţei Perijoc după ce dispeceratul de taxi a anunţat că se caută un taximetrist care să facă nişte comisioane pentru o femeie operată. Stan a făcut nu mai puţin de trei asemena comisioane în ziua respectivă. "Domnişoara Luminiţa s-a purtat foarte normal, mi-a plătit pentru seminţe, mere, nişte pastile, ţigări şi nişte băutură alcoolică, nişte vin. Mi s-a părut o femeie foarte inteligentă, intelectuală - asculta muzică uşoară", a spus taximetristul.

Foto: Luminiţa Perijoc, violatoarea taximetristului

"M-am speriat şi eu. Am citit şi eu câteva cărţi la viaţa mea, m-am temut să nu mă omoare", a spus Stan. Întrebat de ce nu a reacţionat, taximetristul a spus că avea şi alte temeri decât iminenta siluire. "În situaţia mea, să-mi apăr orgoliul de bărbat şi să pun mâna pe un scaun şi să-i dau cu el în cap... Mă credea pe mine organele de poliţie că eu, ţigan, am fost violat?", este dilema care îl frământă pe bărbat.

Înaintea tentativei de viol, Stan a fost supus la perversiuni sexuale. "M-a pus să-i fac sex oral şi după aia m-a trântit pe pat în dormitor. După 10-15 minute de chin, n-am avut nimic în erecţie, nici măcar picioarele", s-a lamentat Nicolae Stan care pune disfuncţia erectilă temporară pe seama prezenţei lamei cuţitului în zona gâtlejului.

Mai multe