Te-a înşelat? Ce e de făcut

7 octombrie 2013 9:00   Național
Ultima actualizare:

Erați mereu împreună, aveați încredere unul în celălalt, dar orizontul dragostei voastre s-a întunecat brusc atunci când ai aflat că el te-a trădat. Lumea ta interioară părea că s-a prăbușit...

Cântăreşte bine situaţia

Ţi-a jurat cu cerul şi pământul că nu s-a întâmplat decât o singură dată, aşa că poate te gândeşti că ar merita să-i mai acorzi o şansă, mai ales în cazul în care până acum aţi fost foarte apropiaţi şi v-aţi înţeles minunat. Cel mai bine este să iei singură decizia, fără să fii influenţată de vorbele rudelor sau ale prietenilor. Lasă să se mai aşeze lucrurile înainte de a lua o hotărâre. Astfel vei fi sigură că sentimentele contradictorii nu te vor împinge să faci o alegere greşită. În cazul în care balanţa înclină către iertare, nu te pripi să-i spui că-l primeşti înapoi în viaţa ta şi că vrei să uitaţi de cele întâmplate. Spune-i că te-ai gândit să-i acorzi o a doua şansă, mai exact o perioadă în care să-ţi arate că se implică trup şi suflet în relaţie, după care vei hotărî definitiv dacă veţi mai putea sau nu forma un cuplu.

Dă-i şansa să-ţi spună ce s-a întâmplat

Pentru liniştea ta sufletească, indiferent că veţi mai rămâne împreună sau nu, încearcă să ai o discuţie serioasă cu el. Lasă-l să se explice cumva, să-ţi spună ce l-a determinat să te înşele. Încurajează-l să ţi se destăinuie. Când vorbeşte, fii atentă şi la modul în care se comportă, dacă gesticulează sau nu, aşa îţi vei da seama dacă minte ori spune adevărul. Apoi, descarcă-ţi şi tu sufletul în faţa lui, fă-l să înţeleagă că ceea ce a făcut te-a rănit şi că va fi foarte greu să-ţi recâştige încrederea.

Mai multe sfaturi utile găsești pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe