Ți-ai făcut încălzirea? Duminică alergăm pentru copiii bolnavi

27 aprilie 2018 12:35   Național
Ultima actualizare:

În acest sfârșit de săptămână bucureștenii au ocazia să alerge pentru sănătatea lor, dar și pentru cea a copiilor bolnavi. Duminică, în pădurea Băneasa sunt așteptați toți cei care au sufletul mare și un dor nebun de a evada din agitația orașului. Băneasa Forest Run, cea mai populară cursă de alergare pentru amatori, începe la ora 9.30.

Alergătorii amatori din București și din împrejurimi vor avea o misiune dublă în acest an la evenimentul sportiv care se desfășoară în inima pădurii Băneasa. Mai întâi, ei trebuie să încerce să termine cursa de semimaraton (21 km) în cel mult trei ore. Apoi să sprijine prin participarea lor demersul nobil al MagiCamp, care stânge fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Cei mai mulți dintre ei au făcut deja donații, pe site-ul baneasaforestrun.ro. Cei care nu au apucat să doneze pe site pot face acest lucru la fața locului. De asemenea, susținătorii pot face donații în același scop la eveniment.

„Pentru noi, prima ediție a Băneasa Forest Run a însemnat o provocare, un nou început, care are semne foarte bune. Toate locurile disponibile au fost ocupate și sperăm ca alergătorii să se bucure de momente frumoase, să alerge bine în pădurea care arată senzațional în această perioadă, iar pe susținători îi așteptăm în zona de start/finish a evenimentului. Le garantăm că nu se vor plictisi!”, a declarat organizatorul cursei Băneasa Forest Run, Theodor Manolache.

Conform organizatorilor, la eveniment sunt așteptați toți cei care doresc să aibă parte de o alergare plăcută, de momente de socializare cu ceilalți alergători, pentru că Băneasa Forest Run este un moment în care ne bucurăm de mișcare alături de cei dragi.

Copiii sunt și ei bineveniți la cursă, în zona de start/finish fiind pregătite activități pentru ei: face-painting, pictură 3D și un moment artistic susținut de prietenii de la MagiCamp, cauza socială susținută în exclusivitate de către Băneasa Forest Run.

„Am sprijinit activitatea MagiCamp încă din 2016, drept urmare sunt foarte bucuros că putem face același lucru și prin intermediul cursei Băneasa Forest Run, încă de la prima ediție. E bine ca aceste evenimente care aduc bucurie, satisfacție și un plus de sănătate pentru participanți să încerce să contribuie și să mobilizeze oamenii spre a da mai departe și celor care nu sunt la fel de norocoși”, a mai spus  Theodor Manolache.

Mai multe