Tomi şi-a tăiat venele în direct pe Facebook

30 aprilie 2017 19:53   Național
Ultima actualizare:

Episod şocant pe Facebook! Un tânăr de 18 ani, care suferea din dragoste, şi-a tăiat venele sâmbătă seară. Mai mult, băiatul din satul Iojib (Satu Mare) s-a filmat, timp de 40 de minute, în timp ce-şi secţiona încheietura de la antebraţul stâng şi a transmis pe reţeaua socială imaginile terifiante. Fata după care e înnebunit are numai 12 ani.

Pasiunea pentru o copilă de 12 ani l-a împins la un gest nebunesc! Tomi T., elev în clasa a XII-a la un liceu din Satu Mare, era deprimat după ce s-ar fi despărţit de Sonya, pe care ar fi iubit-o foarte mult, aşa că şi-a premeditat planul sinucigaş.Pentru a nu putea fi oprit din acţiune, tânărul de 18 ani, din satul Iojib, s-a închis în cameră şi a luat cu el telefonul tatălui său. Timp de mai bine de 40 de minute, Tomi s-a filmat în timp ce îşi tăia încheietura mâinii stângi.

”Meam taiat venele petru Sonya tte iubesc osa mor”, a anunţat el, pe reţeaua socială, ignorând gramatica şi panica pe care urma s-o stârnească în mediul virtual. În timp ce elevul difuza în direct imaginile îngrozitoare, internauţii s-au alarmat şi l-au implorat să renunţe la gestul nesăbuit.Din fericire, unul dintre prietenii de pe Facebook a reuşit să ia legătura cu bunica lui Tomi. Aceasta şi tatăl băiatului au intrat în cameră şi l-au găsit întins pe pat, aproape leşinat, scrie portalsm.ro Tânărul a fost preluat imediat de un echipaj medical şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean Satu Mare.Potrivit unor surse medicale, rana nu a fost adâncă, astfel că Tomi a fost salvat. El va fi transferat, se pare, la secţia de psihiatrie a unităţii medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Părinţii elevului sunt despărţiţi, iar mama sa e plecată la muncă în Portugalia.

Mai multe