Top 5 scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

15 septembrie 2015 14:23   Național
Ultima actualizare:

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor. ‘Tribunul’, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în multe scandaluri de proporții. Trecem în revistă doar câteva dintre cele mai interesante dintre ele.

Am făcut o selecție cu cele mai interesante scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor de-a lungul timpului.

Fondatorul PRM a murit la vârsta de 65 de ani din cauza unor complicații cardiovasculare.

Unul dintre cele mai recente și mai de răsunet scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor este cel cu Anca Cârcu. PRM-ista sexy și-a făcut apariția din senin în timpul emisiunii ‘Un show păcătos’, a intat în platou și a dorit să se așeze pe canapea.

În tot acest timp, Vadim Tudor care nu o voia alături de el în emisiune a început o serie de jigniri. Abia a putut fi oprit, imaginile sunt grăitoare.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – în platourile TVR

În cadrul unei emisiuni televizate de la postul public, fostul președinte PRM și-a ieșit din fire și a părăsit chiar și platoul. Emisiunea moderată de Liviu Mihaiu a avut loc în 2008 și a fost unul dintre acele scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor ce va rămâne în memoria tuturor.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – Evacuarea sediului PRM

Autoritățile au încercat în zadar să îl evacueze pe fostul președinte PRM din sediul său, din cauza unor datorii. Tribunul a făcut față atât celor care veniseră să îl evacueze, cât și polițiștilor.

Este unul dintre cele mai cunoscute scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor  deoarece imaginile în care el stropește cu apă și înjură o reprezentantă a autorităților au făcut înconjurul internetului.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – Rona Hartner

Probabil unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor este cel în care a acuzat-o pe actrița Rona Hartner că ar avea o relație cu președintele de atunci al României, Emil Constantinescu.

Cei doi s-au întâlnit față în față într-o emisiune ce a rămas în istoria televiziunii din România. Actrița a fost cea care s-a enervat atât de tare încât a părăsit platoul emisiunii și i-a arătat un semn obscen ‘Tribunului’.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – câinii vagabonzi

Unul dintre cele mai recente scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor a fost după tragedia lui Ionuț, băiețelul omorât de câini în București.

După ce Primăria Capitalei a început să prindă în ritm alert un număr mare de maidanezi și să-i eutanasieze, o serie de proteste ale iubitorilor de animale au avut loc. Corneliu Vadim Tudor era și el un iubitor ce câini și a participat activ la unul dintre proteste, de unde a intrat în direct pentru a dezbate la o televiziune subiectul. Contrat puternic, Vadim s-a enervat și a început să o jignească în ultimul hal pe una dintre invitate.

Mai multe