Trafic blocat pe A1, între Timişoara şi Arad. O persoană a murit, după ce o maşină s-a răsturnat

22 aprilie 2018 10:21   Național
Ultima actualizare:

O coloană de maşini s-a format pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri, duminică, pe autostrada Timişoara – Arad, în zona localităţii Orţişoara, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, autorităţile blocând circulaţia o oră pentru cercetări. În urma impactului, un bărbat din maşină a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi preluate de echipaje medicale.

Update: Traficul a fost reluat după o oră. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, accidentul a avut loc pe Autostrada A1, pe segmentul Timişoara- Arad, în zona localităţii Orţişoara, fiind implicat un autoturism.

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal.

În urma impactului, un bărbat din maşină a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi preluate de echipaje medicale. În zonă a fost solicitat şi un elicopter SMURD. 

Circulaţia rutieră a fost oprită de autorităţi aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor, timp în care s-a format o coloană de maşini pe cinci kilometri spre Arad.

Maşina implicată în accident făcea parte dintr-un grup de mai multe autoturisme care se deplasau la Arad pentru o expoziţie.

Unul dintre răniţi a afirmat că ar fi făcut pană şi din acest motiv şoferul a pierdut controlul volanului.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat pe sensul spre Arad.

Mai multe