Tragedia de la Geoagiu Băi. A fost găsit copilul implicat în moartea fetiţei de 7 ani

30 mai 2016 15:45   Național
Ultima actualizare:

Noi elemente în cazul micuţei care şi-a pierdut viaţa duminică, după ce un puşti ar fi sărit peste ea în ştrandul de la Geoagiu Băi. După e a ieşit din apă, fetiţa a vomitat, s-a prăbuşit şi a fost dusă la spitalul din Orăştie, unde şi-a dat sufletul. Părinţii copilului de 7 ani care s-ar fi aruncat în apă şi ar fi provocat accidentul au declarat că s-au speriat şi au plecat imediat de la ştrand, înainte de sosirea ambulanţei.

Familia a cărei fotografie a fost publicată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara după accidentul de la Geoagiu Băi a contactat Poliţia. Este vorba de părinţii unui copil care a sărit în apă peste o puştoiacă de 7 ani şi ar fi cauzat accidentul. La sosirea Ambulanţei care urma s-o preai pe micuţă, aceştia s-au panicat şi ar fi părăsit ştrandul. „Poliţia Geoagiu a fost contactată de familia unui minor în vârstă de 7 ani, din judeţul Hunedoara, care şi-a arătat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în vârstă de 7 ani, din judeţul Cluj, care a suferit un nefericit accident în staţiunea Geoagiu Băi”, a informat Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Fata din judeţul Cluj ar fi suferit un accident în bazinul pentru copii, iar la scurt timp după ce a ieşit din apă s-a prăbuşit. Potrivit martorilor, un alt copil ar fi sărit peste ea în apă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a preluat victima şi a transportat-o la spitalul din Orăştie, unde s-a constatat decesul ei. „Fata a ieşit din bazin, pe picioarele ei, conştientă. S-a plâns de dureri de cap şi de gât, a început să verse şi apoi a intrat în starea de inconştienţă”, explică medicul Călin Dumitrescu. “La ştrand a venit o ambulanţă de la Orăştie, iar echipajul medical a găsit-o inconştientă. I s-au pus gulerul cervical şi oxigen, minora a fost imobilizată cu o saltea vacuum, suspicionând o leziune la nivelul coloanei cervicale. Victima a fost transportată la Orăştie. Pe drum, starea ei s-a agravat. A prezentat vărsături în jet - semn de afectare cerebrală şi, în momentul în care a fost dusă în Unitatea de Primire a Urgenţelor, minora a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare în UPU, dar, din păcate, minora nu a putut fi salvată”, a completat doctorul de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele în care s-a produs evenimentul.Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Mai multe