Tragedie în Brăila. Un nou-născut în comă şi doi răniţi pe şosea

5 noiembrie 2013 11:07   Național
Ultima actualizare:

Un bebeluş a ajuns în comă la spital, în urma unui accident groaznic produs în judeţul Brăila. Maşina în se mai aflau două femei şi un bărbat a încercat o depăşire, dar s-a izbit de un microbuz.

De fapt, erau două maşini înmatriculate în Grecia care au vrut să intre în depăşire, pe o şosea din judeţul Brăila. Maşina în care se afla nou-născutul s-a lovit de un microbuz. Micuţul a intrat în comă, iar medicii nu l-au putut resuscita, iar alte două persoane au fost rănite grav, informează antena3.ro.

Un alt accident teribil s-a produs şi în judeţul Cluj. Doi tineri au murit, iar un al treilea a fost rănit în urma unui grav accident. Maşina în care se aflau cei trei s-a izbit violent de un autocamion care circula regulamentar. De vină este şoferul autoturismului, care circula cu viteză.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, din comuna Ghilău, a vrut să se laude cu maşina pe care tocmai şi-o cumpărase şi a ieşit să se plimbe cu doi prieteni. A apăsat însă prea tare pedala de acceleraţie, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un camion, potrivit România TV.

Şoferul maşinii şi bărbatul care se afla în dreapta sa au murit în urma impactului. Tânărul care se afla pe bancheta din spate a scăpat cu răni uşoare.

Mai multe