Tragedie în spital! Fetiţă de 4 luni, moartă în lift

10 septembrie 2014 9:51   Național
Ultima actualizare:

Anchetă de amploare după ce o fetiţă de 4 luni din Ialomiţa a murit în liftul spitalului. Fetiţa vomita des, aşa că părinţii au decis să cheme o ambulanţă şi să meargă la Spitalul de Urgenţă din Slobozia. Tatăl spune că micuţa ar fi putut fi salvată dacă medicii ar fi îngrijit-o corespunzător.

Copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Slobozia în stare gravă. Pentru că nu exista medic pediatru, ea a fost transferată către Secţia de pediatrie. Pentru Daria a fost un drum prea lung, iar copila a sfârşit în lift, chiar în braţele mamei, scrie România Tv. Părinţii îi acuză acum pe medici de neglijenţă.

“În salvare râdea, totul era bine. Când a ajuns aici a vărsat. Când a venit asistenta a spus ca varsă că mănâncă lacom şi prinde aer şi când am ajuns aici s-a schimbat situaţia. Mi s-a spus că are pneumonie, avea plămânii invadaţi de sânge”, a spus Tiberiu Ciocan, tatăl fetiţei, potrivit sursei citate mai sus.

Managerul spitalului acuză la rândul lui lipsa de medici cu care se confruntă de ani buni unitatea sanitară.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de moartea micuţei. Şi la nivelul spitalului a fost demarată o anchetă internă.

Mai multe