TRAGEDIE Mama fraţilor Becali, găsită moartă în piscină

11 iulie 2013 17:32   Național
Ultima actualizare:

Joi seară, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, Everdichia, a fost găsită moartă în piscina casei din Pipera. Femeia avea 83 de ani şi, cel mai probabil, femeia s-a înecat în urma unui accident, după ce i s-a făcut rău.

În jurul orei 19.45, o persoană a sunat la 112 şi o ambulanţă şi un echipaj SMURD s-au deplasat la faţa locului. Echipa de medici a constatat decesul. Bătrâna era moartă de o oră în momentul în care a ajuns ambulanţa.

Victor Becali

"O echipă SMURD s-a deplasat la faţa locului în jurul orei 20.00. Urmează să fie efectuată necropsia", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al ISU Ilfov, la RTV.

La reşedinţa din Pipera s-au deplasat poliţişti care investighează cauzele decesului.

Everdichia (care în greacă înseamnă "justiţie pentru toţi") a fost căsătorită cu Haralambie, fratele lui Tase Becali, tatăl lui Gigi Becali. Acesta ar putea merge la înmormântarea mătuşii sale, după cum a declarat avocatul său. "Vom face o cerere. Sunt convins că va putea merge, aşa e normal", a spus el la Realitatea TV.

La casa fraţilor Becali au ajuns joi seară mai multe rude. Cristi Borcea, finul lui Gigi Becali, a sosit puţin după ora 21.00.

FOTO Clanul Becali - de unde se trage familia şi ce loc ocupa mama fraţilor Ioan şi Victor în cadrul acesteia

Aceasta este casa fraţilor Becali unde s-a produs tragedia. În curte se află maşina procuraturii (de culoare albă). Foto: Roberto Sălceanu

Mai multe