Tragedie pe E 70! Doi frați au murit în aceeaşi zi, în accidente rutiere similare

8 iunie 2012 17:59   Național
Ultima actualizare:

Şirul tragediilor a început miercuri la prânz, când Emanuel Davidescu conducea maşina, pe E 70, între comuna Topleţ şi Băile Herculane. A apăsat prea mult pedala acceleraţiei şi, într-o curbă, a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un TIR ce venea din sens opus. Tânărul a murit strivit între fiarele autoturismului.

„Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, în afara localităţii Mehadia. Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce un tânăr, de 26 ani, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de un bărbat, de 38 ani”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin . În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului.

După numai şase ore, sora lui, Maria Pătraşcu, se afla, alături de soţul ei, în remorca unui tractor, în apropierea locului în care s-a produs prima tragedie. Un TIR a lovit puternic vehiculul agricol, iar femeiaa a murit pe loc, strivită între fiarele acestuia.

Ceilalţi pasageri din remorcă au fost salvaţi pentru că, în timpul impactului, au fost aruncaţi din vehicul.

„În ambele cazuri continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Cei doi frați, striviți de TIR-uri în această săptămână, erau frați vitregi și au copilărit împreună.

Mai multe