Traian Băsescu s-a mutat «provizoriu»! Ce a postat pe Facebook fostul preşedinte

31 martie 2015 8:27   Național
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de metri pătrați. El a mai precizat că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2 va reveni în Bucureşti.

“Pentru cei care mor de grija altora ... M-am mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea mea, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele. pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere”, a scris Traian Basescu, luni, pe contul sau de Facebook. “Când RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vânătoare”, a adăugat fostul preşedinte al României.

La vila din Gogol e şantier

Plină de mucegai, inundată şi cu un tavan prin care ploia intra cu uşurinţă. Aşa arăta vila din Primăverii, în care a stat Mioara Roman, şi pe care o va prelua fostul preşedinte Traian Băsescu. Deşi se lucrează la renovarea ei din decembrie, e toată numai un şantier.

Casa în care a locuit, timp de 25 de ani, Mioara Roman, are şapte camere, două camere de serviciu, şi o suprafaţă totală de 366 metri pătraţi. La aceştia se adaugă o grădină de peste 1.334 de metri pătraţi.Fostul şef al statului este mulţumit că RA-APPS a trecut la treabă, astfel că a semnat contractul pentru preluarea vilei.

Mai multe