Traian Băsescu vrea să o confrunte pe Gabriela Firea

12 septembrie 2015 15:21   Național
Ultima actualizare:

Traian Băsescu a cerut să fie confruntat cu senatorul PSD Gabriela Firea, în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe aceasta. Fostul președinte a fost audiat timp de o oră la Parchetul General, vineri (11 septembrie).

Băsescu a fost chemat să dea declarații în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe Gabriela Firea. După ce a plecat de la Parchet, fostul președinte a spus că va continua să se apere în acest dosar, potrivit romaniatv.net. Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, a declarat că Traian Băsescu încearcă să tragă de timp și că încearcă să găsească o modalitate de amânare a acestui dosar.

"Este prima dată când vorbesc despre conținutul dosarului, dar de data aceasta modalitatea folosită mă obligă să o fac. În toate ordonanțele procuraturii se referă la exprimarea inculpatului Traian Băsescu în sensul că doamna senator să își vadă de treabă, altfel nu își va găsi bărbatul acasă", a declarat Bolcaș.

Avocatul a mai precizat că o soluție în cazul acestui dosar va fi dată în cursul săptămânii viitoare și că o confruntare, așa cum dorește Traian Băsescu, este inutilă. 

Mai multe