Trebuie să ai 2 metri ca să ajungi la bancomat!

2 aprilie 2012 17:14   Național
Ultima actualizare:

În centrul Timişoarei a apărut de două săptămâni, un bancomat la care oamenii nu ajung prea uşor. Este montat la o înălţime de 2 metri de sol, aşa încât este nevoie de o scară pe care să urci sau de un prieten care să te ajute să ajungi la el. Asta dacă nu ai o înălţime de 2,07 m precum baschetbalistul Ghiţă Mureşan.

Bancomatul din Piaţa Badea Cârţan a atras atenţia timişorenilor. Aparatul se află la o distanţă apreciabilă de pământ, astfel că este practic inutil pentru oamenii obişnuiţi.

Tânăra s-a chinuit să-şi găsească un punct de sprijin pentru a urca la ATM

Unii se amuză, alţii spun că este bătaie de joc. Cei de la Profi susţin că în urmă cu aproximativ două săptămâni exista o scară de acces spre bancomat, iar cei care doreau să îşi scoată bani de pe card o puteau face cu uşurinţă, dar din nefericire respectivul suport a dispărut.

"Acolo a existat o rampă de acces, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Există un plan de relocare a bancomatului. Acesta se va muta în interiorul centrului comercial. Acum chiar suntem în curs de relocare, iar procesul va dura probabil o zi, două. Nu avea nici un rost să scoatem bancomatul şi să lăsăm gaură în zid", a spus Ionuţ Stanimir, şeful Departamentului de Comunicare Extern al BCR.

După efortul depus a reuşit să retragă bani de pe card

Presa locală a relatat despre bancomatul „suspendat". Astfel că, dacă ieri dimineaţă bancomatul era încă în funcţiune pentru uriaşi, după-amiază, cei care se ocupă de reamenajări, au început lucrările de mutare. Au acoperit ATM-ul cu o placă, astfel că uriaşii vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu un bancomat normal.

Mai multe