Trei căprioare donate Grădinii Zoologice din Hunedoara, ucise

2 iunie 2016 13:50   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat, apropiat al unui angajat al Grădinii Zoologice din Hunedoara, a ucis trei căprioare pe care o familie le donase instituției. Poliţiştii au găsit la locuința acestuia peste 26 de kilograme de carne de căprioară.

Poliţia Judeţeană Hunedoara a anunțat, joi, că o femeie de 31 de ani a venit, miercuri, la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara şi a reclamat că, în 25 mai, la locuinţa sa din comuna Rapoltu Mare, au venit două persoane, una recomandându-se ca fiind angajatul unei grădini zoologice. Astfel, ea le-a dat cele două exemplare de căpriori crescuţi la locuinţa sa timp de aproximativ un an pentru a le duce la Zoo.

„În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, în calitate de angajat al Grădinii Zoologice, a primit cei doi căpriori, promiţând că îi va transporta şi depune la Grădina Zoologică. Poliţiştii au mai stabili că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul a mai primit un căprior de la o altă persoană din Simeria, ulterior predând cei trei căpriori unui hunedorean în vârstă de 55 de ani, care i-a sacrificat, eviscerat şi depozitat la locuinţa sa din municipiul Hunedoara, de unde poliţiştii au recuperat 26,5 kilograme de carne”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic.

Mai multe