Trei case cuprinse de flăcări la Craiova

15 iulie 2016 18:00   Național
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, pe strada Ştefan cel Mare, din Craiova, transmite news.ro. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul care a cuprins acoperişurile a trei case. Nimeni nu a fost rănit.

Alarma a fost dată vineri, la ora 16.30, când la Serviciul de urgenţă 112 a fost făcută sesizarea că trei imobile de pe strada Ştefan cel Mare, din Craiova, au fost cuprinse de flăcări. “La faţa locului, au fost trimise şapte autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul I Pompieri, Detaşamentul 2 cu alte două autospeciale şi o a altă maşină a ajuns de la Secţia de Pompieri Işalniţa. Până în prezent, nu s-a semnalat existenţa unor victime omeneşti”, a declarat lt.col. Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Oltenia.

Cele trei imobile ale căror acoperişuri au fost cuprinse de flăcări se află în aceeaşi curte, ele fiind construite una lângă cealaltă. Imobilele cuprinse de flăcări se află în vecinătatea unuia dintre cele mai mari hoteluri din Craiova.

Mai multe