Trei mașini carbonizate pe o stradă din Craiova. De la ce s-a produs incendiul

12 februarie 2020 12:07   Național
Ultima actualizare:

Trei maşini din parcarea unui bloc din Craiova au ars în totalitate, azi dimineaţă, în jurul ore 3.45, în urma unui incendiu. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cazua unui cablu electric neizolat corespunzător, ceea ce a generat un scurtcircuit, spun pompierii.

Panică, în această dimineaţă, în jurul ore 3.45, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean 1 Mai. Câțiva locatari au sunat disperați la 112, când au văzut flăcări uriașe în parcare.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă. ”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor și habitaclu al primului autoturism de la care a pornit incendiul, iar cele 3 autoturisme aflate parcate în apropierea acestuia au fost afectate de incendiu. În urma incendiului, a ars primul autoturism în proporție de aproximativ 90%, două în proporție de aproximativ 80 % și unul în proporție de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător)”, transmite ISU Dolj.

Cel mai probabil, incendiul a pornit după un scurtcircuit la una dintre maşini, iar focul s-a extins şi la celelalte autoturisme.

Citește și:

VIDEO Incendiu puternic pe Șoseaua de Centură, în Voluntari. Arde o stivă de mașini

VIDEO Maşini în flăcări, la Arad

Mai multe