Trei muncitori au murit prinși sub un mal de pământ! Lucrau la un pod din Hunedoara

4 noiembrie 2017 13:22   Național
Ultima actualizare:

Trei muncitori la un pod de cale ferată din Hunedoara, la Peștera Bolii, au fost prinși sub un mal de pământ. Toți trei și-au pierdut viața până ce echipele de salvare au reușit să-i scoată.

UPDATE 14.33: Toți cei trei muncitori prinși sub malul de pământ au decedat, a declarat pentru Digi24, inspectorul șef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog. Tragedia s-a petrecut în zona Peșterii Bolii, la intrarea în municipiul Petroșani.

UPDATE 14.05: Există probleme și pentru salvatori pentru că zona nu e deloc accesibilă. A fost trmisă și o macara a CFR-ului.

UPDATE 13.32: La fața locului a fost trimis și un container multirisc, necesar în astfel de situații. Se acționează în continuare pentru scoaterea celor doi muncitori prinși sub dărâmături.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 4 noiembrie, spre Peștera Bolii, unde se lucra la un pod de cale ferată. La fața locului ai fost trimise două ambulanțe SMURD și două salvări cu medici.

Raed Arafat a declarat pentru Digi24 că unul dintre cei trei muncitori a decedat, iar echipele de intervenție, care acționează cu utilaje speciale de descarcerare, urmează să-i scoată pe ceilalți doi muncitori de sub malul de pământ.

Mai multe