Trei persoane, atacate de urs la o stână din Harghita. O victimă ar fi în stare gravă

23 iulie 2021 23:47   Național
Ultima actualizare:

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că autorităţile intervin după ce au fost sesizate că trei persoane au fost atacate de urs la o stână, una dintre victime fiind în stare gravă.

Raed Arafat a declarat, vineri seară, la Digi 24, că a fost informat că un urs ar fi atacat o stână din Harghita, trei persoane fiind rănite, dintre care una în stare gravă.

“Aici nu e vorba de un atac într-o zonă urbană sau populată, vorbim de stână, vorbim de zona în care de regulă se află astfel de animale. Ce s-a întâmplat acolo vom acolo când se va vorbi cu martorii, când o să se discute. Acum e doar informaţia că a fost această situaţie şi urmează să vedem ce spun echipele de urgenţă când ajung acolo”, a afirmat Arafat.

”Vă comunicăm că evenimentul privind atacul de urs din zona fondului forestier arondat judeţelor Suceava - Harghita - Mureş a avut loc pe raza judeţului Harghita. Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stăni, amplasată pe raza judeţului Harghita, şi trei bărbaţi au încercat să alunge ursul”, a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Mai multe