Trei romi, bătuți crunt de un fost luptător K1, pe care l-au șicanat în trafic

13 august 2017 17:04   Național
Ultima actualizare:

Trei bărbați de etnie romă au fost bătuți crunt de un motociclist pe care l-au șicanat în trafic. Bătăușii au vrut să-l „aranjeze” cu bâtele, dar au avut surpriza ca „victima” să fie un polițist, fost luptător de K1 și care a participat în misiuni în Kosovo.

Incidentul s-a petrecut pe drumul Curtea de Argeș - Pitești, menționeazî Adevărul.ro. Cei trei agresori conduceau un BMW și, potrivit informațiilor oferite de sursa citată, au șicanat un motociclist, i-au blocat calea cu mașina și l-au făcut să cadă de pe motocicletă, rupându-și astfel un deget. Momentul a avut loc la intrarea în comuna Bascov, lângă Pitești. Motociclistul se numește George Fir și este polițist care a lucrat în trecut cu mascați și a participat la misiuni în Kosovo, fiind și fost luptător de K1.

Când cei trei bărbați s-au dat jos din mașină cu bâtele pentru a-l bate pe George Fir, au devenit ei înșiși victimele. Doi dintre ei au fost bătuți crunt, iar al treilea a fugit, dar a fost prins în cele din urmă. Toți agresorii au ajuns apoi la spital.

Potrivit Adevărul, George Fir este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Argeș, a lucrat trei ani în Trupele Speciale și a fost gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo și pe care l-a însoțit în deplasările pe teren. Este fost agent SPIR (Serviciul de Poliție pentru Intervenție Rapidă) și practicant de arte marțiale.

George Fir este bărbatul cu cască de motocicletă

Mai multe