Trist! O femeie de 50 de ani s-a aruncat de pe podul de la Feteşti

13 februarie 2020 11:26   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 50 de ani a decis a ales să-şi încheie socotelile cu viața. A urcat pe podul de la Fetești, până în zona staţiei de taxare, și și-a dat drumul în gol. a fost scoasă îmediat din apă de un echipaj ISU Ialomiţa, însă la scurt timp victima a decedat.

O femeie care s-a aruncat de pe podul de la Feteşti a fost scoasă îmediat din apă de un echipaj ISU Ialomiţa, însă la scurt timp victima a decedat, scrie adevarul.ro.

Încă nu se știe de ce o femeie de 50 de ani a ales să-și pună capat zilelor. Miercuri, 12 februarie, pompierii ialomiţeni au reluat căutările a doi bărbaţi care au dispărut în apele Borcei pe 3 februarie, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

La scurt timp, militarii, care se aflau pe Braţul Borcea  cu o barcă pneumatică au fost redirecţionaţi pentru căutarea unei femei care a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona staţiei de taxare Feteşti.

La locul solicitării au mai fost dislocate un echipaj cu o autospecială de stingere şi un altul cu o barcă de salvare, precum şi un echipaj medical aparţinând substaţiei Feteşti a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Deşi femeia a fost găsită repede, scoasă din apă şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, din cauza traumatismelor suferite nu a mai putut fi salvată.

Citește și:

Alertă mondială! 800.000 de persoane se sinucid anual în lume, una la fiecare 40 de secunde

Tânără, frumoasă și bogată s-a spânzurat la 32 de ani. Urma să se căsătorească

Mai multe