Trupul unui copil care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui, găsit de scafandri

29 iulie 2014 9:34   Național
Ultima actualizare:

Dramă pentru părinţii unui băieţel de 13 ani din judeţul Vaslui. Copilul s-a înecat luni în barajul de la Gârceni. După trei ore de căutări, scafandrii i-au găsit cadavrul.

Copilul care înota cu pet-uri în jurul brâului a fost scos la mal luni seară, scrie Mediafax. Trupul băiatului a fost găsit pe fundul lacului de la Gârceni, la o adâncime de trei metri şi jumătate, în zona indicată de către copiii care l-au văzut scufundându-se.

Băiatul de 13 ani s-a înecat, luni după-amiază, când înota în barajul de la Gârceni, după ce a hotărât să se răcorească în timp ce se afla cu vacile la păscut.

Cu mai multe pet-uri legate în jurul brâului cu speranţa că va fi ţinut la suprafaţă, băiatul s-a depărtat la aproximativ o sută de metri de mal, moment în care s-a scufundat, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Ceilalţi copii aflaţi pe mal au fugit imediat în sat şi au anunţat pe tatăl unuia dintre aceştia, bărbatul sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. ISU Vaslui a trimis la baraj un echipaj de scafandri, băiatul fiind găsit după aproximativ trei ore de căutări.

Mai multe