Tupeul costă. 15.000 de lei amendă pentru taximetristul care a intrat cu mașina pe plajă

13 iulie 2015 14:22   Național
Ultima actualizare:

Concediat și cu banii luați. Taximetristul din Constanța care a făcut slalom printre cearșafuri cu mașina, pe plaja H2O din Mamaia, a fost amendat de polițiști cu suma de 15.000 de lei. În apărarea sa, bărbatul a spus că a avut în spate un client pretențios, care i-a cerut să-l debarce fix pe șezlong.

Un filmuleț realizat cu telefonul mobil i-a adus taximetristului din Constanța o gaură în buget de 15.000 de lei. Bărbatul, angajat al firmei de taxi City Taxi, a fost concediat vineri, în aceeași zi în care a fost surprins rulând cu mașina pe plaja H2O din Mamaia. Înregistrarea a ajuns la Poliție, iar oamenii legii l-au identificat pe șofer în vederea sancționării contravenționale. Înainte de a fi amendat, șoferul le-a spus polițiștilor că a fost solicitat de un client care a cerut să fie dus cu mașina până la șezlong.

Bărbatul poate contesta amenda, însă fără prea mari șanse de reușită, căci imaginile sunt grăitoare. Pentru a scăpa mai ieftin, el poate achita jumătate din amendă în termen de 48 de ore (două zile lucrătoare).

Mai multe