Turistă din Austria, salvată de partenerul violent de către o polițistă de pe litoral. “În sfârșit sunt liberă”

13 iulie 2021 20:49   Național
Ultima actualizare:

Vacanță de coșmar pentru o austriacă venită în România alături de partener. Aflați pe plaja din Vadu, între cei doi s-a iscat un conflict care a degenerat, iar femeia a fost nevoită să sune la 112 pentru a primi ajutor.

Din fericire, o polițistă de pe litoral a intervenit, a salvat-o și a ajutat-o să ajungă în București, pentru a pleca spre Viena.

“Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulţumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie şi ajutorul financiar” EE - Ambasada Austriei Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunţat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.  După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinţei doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare şi transport, astfel încât să ajungă în Bucureşti, la aeroport. Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge şi peste hotare: Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost „Nu am cuvinte să vă mulţumesc. În sfârşit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteţi eroii din povestea mea”, a fost textul apărut pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Mai multe