Ucigaşul cu Ferrari vrea iar la volan!

24 septembrie 2013 15:34   Național
Ultima actualizare:

Avea de executat 4 ani de închisoare, dar a fost eliberat după doar 2 ani şi două luni. Totul, pentru bună purtare în spatele gratiilor. Magistraţii nu au mai ţinut cont de faptul că, în urmă cu 5 ani, Adrian Cocoană (35 de ani) a gonit cu bolidul prin Timişoara, a ucis un tânăr nevinovat care mergea pe trotuar şi apoi a fugit.

Revoltă în familia lui Lucian Reja, tânărul omorât cu maşina, în 2008, de Adrian Cocoană. Oamenii şi-au pierdut băiatul şi nu au avut nici măcar satisfacţia de a-l vedea pe ucigaşul lui Lucian plătind pentru iresponsabilitatea lui.

Condamnat la 4 ani de închisoare, după ce s-a urcat cu Ferrari-ul său pe trotuar şi a ucis un tânăr din Timişoara, apoi a fugit de la locul accidentului, Adrian Iosif Cocoană a ispăşit două treimi din pedeapsă şi a cerut să fie eliberat condiţionat.

August 2008: După ce a omorât un tânăr, Cocoană a fugit de la locul accidentului

În spatele gratiilor, bărbatul a avut un comportament exemplar şi i s-au luat în calcul şi lunile petrecute în arest preventiv, astfel că magistraţii i-au aprobat cererea să plece acasă. Cocoană a părăsit 

Penitenciarul Timişoara ieri după-amiază. El are permisul auto anulat, dar are dreptul să dea din nou examen peste un an.

19 august 2008: Adrian Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari prin centrul Timişoarei, cu peste 100 de kilometri pe oră, conform expertizelor tehnice ulterioare. El a intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. A fugit şi s-a predat abia a doua zi. În 24 noiembrie 2011, medicul Adrian Cocoană a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare.

Click! a relatat pe larg despre acest caz în ultimii ani

Mai multe