Udrea şi Bica, împreună după gratii, tot aşa şi la distracţii

16 august 2016 18:31   Național
Ultima actualizare:

Par suflete pereche, de nedespărţit. Elena Udrea şi Alina Bica au trecut prin momente grele: amândouă au stat după gratii şi au dosare penale pentru prejudicii de milioane de euro. Asta nu le-a împiedicat să se distreze de mama focului.

Gata cu rugăciunile şi cu mâncarea de post! Elena Udrea ne-a spus în fiecare zi din postul Sfintei Marii cum se roagă şi cum meditează la fericire. Toată vara, în fiecare weekend, a fost la Mamaia şi s-a lăsat fotografiată alergând în zori sau admirând apusul de la malul mării. Cum s-a terminat postul, a “schimbat foaia” şi a fost la petrecere, dar nu singură, ci cu prietena Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Impresara Anamaria Prodan Reghecampf a postat pe Internet fotografii de la petrecerea pe care a dat-o de ziua numelui, la Clubul Bonton din Bucureşti, care îi aparţine lui Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier. 

Fetele s-au distrat, au mâncat de la bufetul cu dulciuri şi s-au pozat costumate de petrecere. Elena Udrea poartă coroniţă de prinţesă, asortată la o rochiţă preţioasă, care i-a pus în valoare sânii şi bronzul. Alina Bica este îmbrăcată într-o rochiţă de culoare neagră, cu broderie fină, iar la mână are brăţări sfinţite, semn că şi fosta şefă a mascaţilor are nevoie să fie apărată de energii negative.

Este de notorietate prietenia dintre Bica şi Udrea. În perioada guvernării PDL, Bica a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, iar Udrea a ocupat fotoliul de ministru al dezvoltării.  Relaţia de amiciţie dintre Elena Udrea şi Alina Bica a devenit publică după ce au apărut fotografii cu cele două, la o sesiune de cumpărături la Paris. Se întâmpla în anul 2014, de Sfântul Valentin.

Mai multe