Uite ce castel va avea Lady GaGa pe scenă!

13 august 2012 16:23   Național
Ultima actualizare:

Bucureştiul este gata pentru concertul divei muzicii disco-pop. Lady GaGa va avea în Capitală o recuzită demnă de filmele cu regine. Un castel gotic, parcă pregătit pentru asediul fanilor, va trona în mijlocul scenei lungi de 150 de metri şi înalte de 26 de metri.

Mai sunt trei zile până la evenimentul mult aşteptat de fanii cântăreţei americane din Piaţa Constituţiei. Pentru cei 220 de oameni din stafful tehnic al artistei numărătoarea inversă a început de sâmbătă, când în Capitală au sosit cele 55 de camioane care au transportat decorurile artistei. Ieri, lucrările de amenajare a zonei de concert erau în toi. Cea mai impresionantă scenă din istoria concertelor în aer liber a fost ridicată, iar tribunele VIP erau aproape gata pentru cei care au plătit între 475 şi 695 de lei. Cu totul impresionant va fi decorul ales de GaGa pentru acest turneu mondial.

Castelul gotic, amplasat în mijlocul scenei, e un labirint de tuneluri şi turnuri de apărare, construit parcă pentru o prinţesă întoarsă din infern. Castelul va fi iluminat în permanenţă şi decorul perfect pentru un spectacol pirotehnic unic. Solista americană va sosi în Capitală miercuri, de Sfânta Maria, şi va fi cazată la Hotelul Marriott. Cea mai mare parte a staffului va avea camere rezervate la Hilton. Concertul va avea loc joi, începând cu ora 20.30, în Piaţa Constituţiei.

Castelul gotic e purtat de artistă în tot turneul

Vrea rezervor cu oxigen în camera de hotel

Când e în turneu, Lady GaGa cere ca în fiecare cameră de hotel să aibă un rezervor cu oxigen, 10 kg de miere şi câteva zeci de litri de sânge artificial pentru băi de înfrumuseţare, potrivit HollywoodLife.com.

GaGa serveşte cina la ora 17.00 fix şi vrea meniu specific pentru fiecare zi a săptămânii. Iată ce vrea la masă: luni -grătar, marţi -mâncare asiatică, miercuri - mâncare mexicană, joi- mâncare americană, vineri - hamburgeri şi sosuri, sâmbătă- paste italieneşti, duminică-  friptură de curcan cu garnitură.

Cea mai mare scenă din lume

Pentru turneul „The Born This Way Ball", artista va avea la dispoziţie o scenă mai impunătoare decât cele pe care au cântat alţi monştrii sacri ai muzicii.

Scena area o anvergură de 150 de metri, e înaltă de 26 de metri şi va fi dotată cu o pasarelă lungă de 120 de metri, pentru ca solista să fie cât mai aproape de fani.

Cei mai norocoşi o mie de fani ai cântăreţei se vor afla mai aproape de această scenă impunătoare decât orice plătitor de bilete. În după-amiaza concertului, echipa tehnică a artistei va selecta din rândul fanilor care au cumpărat bilete în picioare o mie de persoane care poartă ţinute cât mai deocheate, similare celei ale solistei.

Norocoşii vor urmări concertul în zona selctă denumită „Monster Pit".

Mai multe