Uite cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe!

6 decembrie 2021 10:29   Național
Ultima actualizare:

O recunoști? Este Lia Olguța Vasilescu pe când era tânără! Pare că nu s-a schimbat foarte mult până azi, chiar dacă, între timp, au trecut vreo 20 de ani.

Lia Olguța Vasilescu a fost și este o femeie foarte frumoasă. Dacă în tinerețe părea o copilă naivă și la început de drum, acum, la 44 de ani, a ajuns o femeie elegantă și stilată. 

Puțini știu însă că ea a intrat în politică pe când avea doar 16 ani și era în clasa a X-a, scrie citeste.info. Acela a fost momentul care urma să-i decidă întreg viitorul. După doar trei ani, a devenit lidera Organizației de Tineret a Partidului România Mare, filiala Dolj, apoi a ajuns deputat PRM. Însă abia după ce a trecut la PSD Olguța a prins cu adevărat aripi. 

La 25 de ani era deputat PRM

Lia Olguța Vasilescu a terminat cursurile Facultății de Litere şi Istorie din Craiova, unde a studiat specializarea română-italiană. Dar nu s-a oprit aici, deoarece a vrut să studieze și jurnalismul. Astfel că, deși era și politician, ea s-a angajat redactor la cotidianul local „Cuvântul Libertăţii”. După doar un an, ea a fost nominalizată pentru un loc în Camera Deputaților de către Vadim Tudor. Astfel, în 2000, Lia Olguța Vasilescu a fost promovată și propulsată în politică de șeful Partidului România Mare. Pe atunci avea doar 25 de ani.

De ce i se spunea Karatista

Ajunsă la București, Lia Olguța Vasilescu s-a făcut imediat remarcată, iar cariera sa politică a prins avânt. Colegii de partid i-au dat și o poreclă: Karatista. Motivul? Olguța Vasilescu practicase anterior artele marțiale și este posesoarea unei centuri negre. Actualul primar al Craiovei a schimbat între timp tabăra și s-a înscris în PSD. a ajuns ministru al Muncii dar și primar al Craiovei.

Mai multe