Uite cum se bea şampanie de 2.500 de euro la mare. E servită din elicopter!

15 august 2017 17:58   Național
Ultima actualizare:

Mamaia este aspirator pentru cei dornici de distracţii inedite, iar asta s-a văzut şi luni seara, la Quando Beach, din nordul staţiunii, la evenimentul “Party like in St. Tropez, Miami or St. Barth”.

De atmosferă s-au ocupat doi invitați celebri, care au făcut furori în străinătate cu programul lor muzical. Este vorba despre DJ Patris Gero și Jim Rolland, cunoscut sub numele de Jimmy Sax, iar maestru de ceremonii a fost superba Christina Ich.

Turiştii prezenţi la petrecere n-au dansat însă cu paharele goale, căci organizatorii le-au făcut o surpriză de proporţii, primită cu aplauze. În jurul orei 20.00, o sticlă de şampanie Billecart-Salmon, de 15 litri, care costă peste 2.500 de euro, a sosit la petrecere cu elicopterul.

Chelnerii au recuperat-o din apă şi au adus-o pe ring cu focuri de artificii, apoi au mers pe la mese pentru a umple paharele petrecăreţilor. Dar asta nu e tot. Invitaţii nu s-au uitat la bani şi au comandat, pe bandă rulantă, roabe cu şampanie de lux.

Celebra Armand de Brignac Rose, la 3 litri, costă 30.000 de lei, iar exclusivita Armand de Brignac Brut Gold, la 6 litri, 60.000 de lei.

Mai multe