Uite cum și-a plătit datoria către prietenul mort!

14 decembrie 2015 13:49   Național
Ultima actualizare:

Doamne, mare ți-e grădina! Un bărbat din București a acoperit mormântul unui amic cu bancnote de 50 și 100 de euro. Avea o datorie la el, pe care n-a apucat să i-o plătească cât a fost viață. Vezi ce l-a determinat să-i „înapoieze” banii post mortem.

Ninel Miculescu, un tânăr din București, a publicat recent pe contul său de Facebook o fotografie ciudată: el stând lângă un mormânt, pe care l-a acoperit cu bancnote. Bărbatul spune că, în felul acesta, și-a achitat o datorie pe care o avea la un vechi prieten.

Amicul cu pricina a murit înainte ca el să-i înapoieze banii, iar, după o vreme, i-a apărut într-un vis, spunându-i să-i plătească datoria.

Ninel Miculescu s-a conformat, astfel că s-a dus în cimitirul în care era îngropat prietenul său și i-a lăsat pe mormânt mai multe bancnote de 50 și 100 de euro.

„Aveam o datorie la un prieten și l-am visat. S-a jurat țiganul pe copii să îi aduc banii. Nu m-am putut abține și am venit să-i aduc datoria. Dumnezeu să te ierte acum, barosane! Să ai de Crăciun și să-ți cumperi ce vrei! Pup!”, a scris Miculescu pe Facebook.

Mai multe