Uite „grădiniţa” lui Băsescu! Preşedintele cultivă legume la Vila Lac 3

30 octombrie 2013 10:57   Național
Ultima actualizare:

Ne face tot felul de surprize, preşedintele Traian Băsescu. A adoptat maidanezi, împinge căruciorul cu nepoţica Sofia, iar acum s-a lăudat că este un mic horticultor. Ca să fie crezut,  pereşedintele a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Internet, cu "grădiniţa" sa.

Traian Băsescu spune că de trei ani nu a mai cumpărat roşii şi ardei de la piaţă, ci le culege din „grădiniţa” de la Vila Lac 3. 

„Îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor, am pus câteva straturi mici de legume. Este o plăcere ca dimineaţa să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să faci o salată, înainte de pleca la serviciu”, a spus preeşdintele la Centenarul Societății Române a Horticultorilor.

El a mai spus că, anul trecut, roşiile mari pe care le-a cultivat au fost distruse de dăunători, în timp ce roşiile mici, tip cherry, au rezistat.

„De exemplu, anul ăsta, roşiile s-au făcut foarte bine, toate soiurile de roşii, ardeii, dovleceii şi ardeiul iute. Anul trecut, însă, roşiile mari s-au stricat, în schimb, au rezistat cele mici, cherry", a menţionat şeful statului, citat de Mediafax.

Întrebat când mai are timp şi pentru acest hobby, Traian Băsescu a spus că este o plăcere de weekend, iar în cursul săptămânii soţia sa, Maria, are grijă de "grădiniţă".

Mai multe