Uite unde au pus cortul! Drum închis timp de trei zile pentru o petrecere

6 iunie 2016 20:22   Național
Ultima actualizare:

O familie din Băleşti (Gorj) a amplasat un cort chiar pe drumul comunal din localitate, pentru o petrecere organizată cu ocazia unei cununii civile.

Chef mare într-o comună gorjeană! Drumul comunal a fost blocat timp de trei zile, astfel că nici o maşină n-a mai putut trece. Mai mult, şi accesul pietonilor a fost restricţionat. Astfel, cei care doreau să ajungă la biserică şi se aflau în partea cealaltă a cortului au fost nevoiţi să ocolească pe drumul naţional. 

Cortul a fost montat pentru că fiica soţilor Udriştoiu din Băleşti s-a cununat civil sâmbătă, 4 iunie. Cheful a fost organizat în cortul amplasat chiar în faţa casei, pe drumul comunal. Petrecăreţii n-au blocat drumul de capul lor, având aprobare de la conducerea Primăriei Băleşti, aflată, probabil, în căutare de voturi.

Sorin Udriştoiu, socrul mic, a arătat, pentru adevarul.ro, cererea adresată primăriei şi care a fost aprobată de edilul Aristică Paicu, care tocmai a pierdut alegerile locale.  Udriştoiu spune că discutat cu toţi vecinii, care au fost de acord: „Toţi localnicii au acces către drumul naţional, pentru că sunt două ieşiri. Nu a făcut nimeni vreo reclamaţie“. Socrul mic a povestit că şi poliţia din localitate a venit să verifice modul în care a fost amplasat cortul: „Le-am arătat aprobarea şi totul a fost în regulă“.  

Mai multe