Uite unde cultivau drogurile traficanții!

30 septembrie 2015 14:27   Național
Ultima actualizare:

Și-au transformat apartamentele în sere pentru droguri. Doi timișoreni de 36 și 37 de ani au fost prinși de autorități cu recolte impresionante de cannabis.

Aproape 25 de kilograme de droguri au fist ridicate de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timiş, ieri, în urma a două percheziţii efectuate pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de cultivare şi deţinere de cannabis.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale  -  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma percheziţiilor, la unul dintre imobile, poliţiştii au depistat plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masă vegetală verde şi 2,5 kilograme de muguri uscaţi.

De asemenea, la cel de-al doilea imobil a fost depistată o cultură indoor, recent recoltată, formată din 35 de ghivece şi echipamentul folosit (ventilatoare, lămpi de încălzire, termometre şi sisteme de umidificare), precum şi două kilograme de cannabis uscat. Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe