Umorul nu l-a salvat de amendă! Polițistul Marian Godină, sancționat

27 martie 2016 10:37   Național
Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România. Brașoveanul Marian Godină a făcut senzație pe Internet cu schițele sale umoristice, inspirate din zilele în care ieșea pe teren ca agent de circulație. Cu toate acestea, la un moment dat, acesta a fost pus în ipostaza șoferului prins în fapt.

Marian Godină și-a lansat, recent, cartea „Flash-uri din sens opus”. A început să călătorească prin țară pentru a o prezenta publicului și pentru a semna autografe. Turneul i-a dat bătăi de cap ofițerului, pentru că, grăbindu-se să ajungă la evenimentul de lansare de la Brăila, a fost prins de radar.

„Pentru că sunt întrebat des când am timp să mă tot plimb și dacă mai sunt polițist, o să răspund aici: mai sunt polițist, dar în această perioadă mi-am luat tot concediul pe 2016, așa că, la vară, nu voi mai avea concediu. Lansarea de la Brăila a fost ultima și am încehiat astfel o serie destul de lungă de călătorii care mi-a adus un plus de vreo câteva mii de km de condus și două puncte de penalizare (RADAR). Vă mulțumesc tuturor”, a scris el, pe profilul personal de pe o rețea socială.

Umorul caracteristic nu a funcționat în această situație, iar când Marian Godină a încălcat limita legală de viteză, colegii lui de la Rutieră nu l-au lăsat nesancționat.

Mai multe