Un antrenor de tenis din Cugir a primit 5 ani de pușcărie pentru că a violat o elevă de 11 ani

18 decembrie 2020 12:40   Național
Ultima actualizare:

Păcurar Ioan (45 de ani), fost antrenor de tenis la clubul CSO Cugir, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru viol. Victima acestuia este o minoră pe care o antrena. Fapta a avut loc în 2017, iar Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă joi, 17 decembrie 2020.

Păcurar Ioan, fost angajat al clubului CSO Cugir, a fost judecat după ce a agresat sexual una dintre elevele sale. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare şi la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro către minora care acum are 14 ani. În cursul zilei de joi, bărbatul a fost ridicat de la domiciliu de poliţişti şi depus în penitenciar pentru executarea pedepsei.  

Bărbatul și-a agresat sexual eleva în vestiar

”La data de 22 aprilie 2017, în jurul orei 15:45, în timp ce se aflau în vestiarul unei baze sportive din oraşul Cugir, inculpatul P.I., în calitate de antrenor a pus-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 11 ani, să se aşeze în braţele sale – inculpatul stând pe un scaun, a prins-o cu o mână de după corp în timp ce cu cealaltă mână a început să o mângâie pe piept pe sub bluză”, se susţine într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, citat de Adevărul. Ulterior acestui moment, deşi minora s-a opus, antrenorul ar fi realizat un act de penetrare cu degetul, producându-i minorei o escoriaţie ce a necesitat pentru vindecare 1-2 zile.

Citește mai multe despre acest caz pe Adevarul.ro

Mai multe