Un apropiat al înţepătorului din tramvai: «Era un om normal. Ceva l-a îmbolnăvit la cap»

13 ianuarie 2012 18:13   Național
Ultima actualizare:

Obsedatul din tramvaiul 41 a fost arestat preventiv, judecătorii de la sectorul 6 stabilind că atacatorul prezintă pericol public. Fapta pentru care este acuzat Cătălin Nistor se pedepseşte cu închisoare de până la şapte ani.

În vârstă de 37 de ani, bărbatul a înţepat cu un ac mai multe femei în timp ce circulau cu tramvaiul 41. Una dintre victime a apucat să-l fotografieze, poliţiştii Secţiei 22 reuşind să-l identifice şi să-l reţină repede.

Comportamentul lui Toni Cătălin Nistor i-a şocat cu pe cei care l-au cunoscut. Foşti colegi de serviciu au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

"Pentru o scurtă perioadă am lucrat cu el. Este economist. E un tip deştept, manierat şi săritor. Mi s-a părut normal, nu un obsedat de femei", ne-a declarat un bucureştean care l-a cunoscut pe Nistor.

"Când am fost colegi ştiu că a reuşit să-şi cumpere prin credit un apartament într-un bloc nou, în Drumul Taberei. Nu era căsătorit şi avea o relaţie foarte bună cu părinţii lui, cu care vorbea zilnic la telefon, el nefiind din Bucureşti", ne-a mai spus cunoştinţa lui Nistor.

Anii au trecut, drumurile i-au separat, iar cei doi nu au mai ţinut legătura. Poza lui Cătălin Nistor a făcut înconjurul televiziunilor, astfel că el a fost uşor identificat.

"Nu îmi dau seama ce l-a dat peste cap sau ce frustrări l-au îmbolnăvit psihic. L-am văzut schimbat în poze, bolnav de-a binelea", a încheiat fostul coleg de serviciu al atacatorului din tramvai.

Mai citeşte:

Obsedatul din tramvaiul 41, certuri dese cu nevasta

Maniacul care înţepa femei în tramvai este însurat cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

UPDATE Bărbatul care a înţepat o femeie în tramvai, audiat de anchetatori. Este însurat cu o avocată

El e maniacul care înţeapă femeile în tramvaiele din Bucureşti! Îl recunoşti?

Mai multe