Un autocar cu 39 de pasageri a luat foc în mers

17 iunie 2016 11:59   Național
Ultima actualizare:

Nu sunt persoane rănite, dar au tras o speritură soră cu moartea. Un autocar cu 39 de pasageri a luat foc în mers, în judeţul Caraş-Severin, și a ars în întregime. Incendiul a fost depistat imediat, iar pasagerii au putut să iasă din mașina în flăcări.

Un autocar în care se aflau 39 de persoane a luat foc în mers, în zona localităţii Bucova din judeţul Caraş-Severin, informează news.ro. Toţi pasagerii au reușit să coboare la timp din autovehicul, astfel că nu sunt persoane rănite. Autocarul a ars însă în întregime.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, 17 iunie, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş- Severin, autocarul a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în zona localităţii Bucova.

Autocarul circula de la Timişoara spre Alexandria, iar la locul incendiului s-au deplasat de urgenţă echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Oţelu Roşu şi Băuţar, care au acţionat pentru stingerea incendiului.

Mai multe