Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat la Suceava. 16 copii şi un adult, răniți

9 iulie 2018 12:18   Național
Ultima actualizare:

Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat în această duminică seară, în jurul orei 21.30, seară la Dănila, în judeţul Suceava. Din primele informaţii nu ar exista persoane rănite grav.

Un accident ce putea avea urmări grave s-a produs duminică seară, în jurul orei 21.30, în localitatea Dănila din judeţul Suceava, scrie adevarul.ro.

Autocarul era plin cu copii din Belarus şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe raza localităţii Dănila. Din primele informaţii nu ar fi persoane grav rănite. În autocar se aflau 50 de persoane, 43 de copii şi şapte adulţi. Opt copii au primit îngrijiri medicale, cu toţii având răni uşoare.

Până la urmă la spital au ajuns 14 copii şi un adult. La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale. La locul indicat au fost trimise o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Primăria localităţii Dărmăneşti a pus la dispoziţie două microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călineşti. Un medic îi va însoţi pentru monitorizarea stării acestora.

Mai multe