Un băiat de 11 ani a murit după ce a căzut dintr-un copac în parc

29 februarie 2016 9:42   Național
Ultima actualizare:

Sfârșit tragic pentru un copil de 11 ani din Capitală, care duminică seară se afla la joacă în Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza) din Capitală. Băiatul a căzut dintr-un copac, în cap, și nu a mai putut fi salvat de medici.

Moarte suspectă într-unul dintre cele mai populate parcuri bucureștene. Duminică seară, mai mulți copii se jucau pe latura dinspre magazinul Titan a parcului. Distracția lor a fost întreruptă în momentul în care unul dintre copii s-a prăbușit pe sol dintr-un copac în care se urcase în joacă. Reprezentanții Poliției Capitalei spun că băiatul a căzut în cap și că a murit la scurt timp după impact. Un echipaj Smurd și unul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru băiat, scrie news.ro. Trupul neînsuflețit al copilului a fost depus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Ancheta derulată este condusă de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Conform reprezentanților ISU București-Ilfov, tragedia s-a petrecut în jurul orei 17.00 - 17.15, în perimetrul parcului, la 10 metri distanță de stradă. Băiatul a căzut de la doi metri înălțime și, în ciuda eforturilor, el nu a mai putut fi salvat. Paramedicii l-au găsit în stop cardio-respirator.

Mai multe