Un băiat de 11 ani, din Galați, a murit după ce o placă din gardul de beton al unei baze sportive i-a căzut în cap

25 aprilie 2021 15:59   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în baza sportivă Dunărea din Galați. Un copil de 11 ani venit la o competiție sportivă a murit după ce i-a căzut în cap o placă de beton din gard.

Trebuia să fie o competiție sportivă, un festival fotbalistic, unde copiii să se bucure, să facă mișcare și apoi să se întoarcă acasă, fericiți și sănătoși. Din păcate, în pauza unuia dintre meciuri, un accident stupid a luat viața lui David, un băiețel de doar 11 ani.

Cum s-a petrecut accidentul

La baza sportivă Dunărea din Galați avea loc”Cupa Iepurașului”, o competiție constând în două meciuri de fotbal pentru copii. David, un copil de 11 ani participa la un meci amical între echipele de fotbal pentru copii Sporting Galaţi şi Juniorul Bârlad. În pauză, băieţelul a ieşit de pe teren şi s-a dus în spatele gardului vechi de beton. Potrivit observatornews.ro, copilul ar fi mers acolo alături de alți colegi pentru a-și face nevoile fiziologice. Băiețelul s-a apropiat de gardul bazei sportive și în timp ce era acolo, nu se știe cum, o placă de beton, situată la nivelul de sus al gardului, s-ar fi desprins și i-a căzut în cap. La fața locului au intervenit ambulanțele SMURD, iar minorul a fost transportat de urgență la spital, într-o stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, copilul a decedat în cursul zilei de sâmbătă.”Copilul a fost adus în stop cardiorespirator de echipajul SMURD. Noi am continuat manevrele de resuscitare, însă a fost vorba de un traumatism deosebit de grav care a dus la decesul copilului în final”, a declarat pentru sursa citată, dr. Sorin Sacagiu de la Spitalul de Copii Galaţi

Citiți și

Tragedie. Un copil a murit după ce a fost strivit de poarta de fotbal

Copil de 7 ani din Tulcea, găsit mort în cuva unei maşini de spălat

Mai multe