Un bărbat care pipăia femeile la metrou a fost prins de poliţişti

31 iulie 2014 22:24   Național
Ultima actualizare:

Căuta locuri aglomerate şi pipăia femei mai în vârstă. Ieri, în urma unui control desfăşurat de poliţişti în mijloacele de transport în comun, un bărbat trecut de 60 de ani a fost prins în staţia de metrou Gara de Nord, din Capitală, în timp ce agresa femeile.

Până în prezent, pe numele obsedatului sexual au fost depuse la Poliţie trei plângeri, însă, oamenii legii spun că nu este exclus ca numărul victimelor să fie mai mare, potrivit romaniatv.net. Bărbatul a fost dus, ieri, la Parchet pentru a fi audiat de procurori.

Anchetatorii spun că au multe probe împotriva lui, întrucât bărbatul a fost înregistrat în timp ce îşi acosta victimele. În urmă cu aproximativ o lună, un alt bărbat, de 44 de ani, a fost înregistrat de camerele de luat vederi în scara unui bloc din sectorul 2 al Capitalei, în timp ce pipăia o tânără. Ea a făcut plângere la Poliţie, dar a şi postat pe internet imaginile respective. O altă femeie, victimă a aceluiaşi agresor, le-a văzut şi a sunat, duminică, la Poliţie. Individul a fost identificat, iar acum, e cercetat sub control judiciar pentru agresiune sexuală.

Mai multe