Un bărbat de 83 de ani a fost găsit mort într-o fântână. Era legat de găleți cu nisip

17 octombrie 2019 21:10   Național
Ultima actualizare:

Un bătrân dispărut de anul trecut dintr-o localitate din Satu Mare a fost găsit decedat într-o fântână, legat de găleți cu nisip.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani a fost găsit miercuri într-o fântână din localitatea Cămărzana. Avea legate găleți cu nisip de o mână și un picior, a declarat primarul localității pentru Agerpres. „Din datele pe care le avem până acum se confirmă că e un bătrân de 83 de ani dispărut în noiembrie anul trecut.

Era legat cu sfoară sau sârmă de un picior şi de o mână cu două găleţi de nisip. E crimă. Fântâna e în gospodăria unui alt cetăţean, era un puţ care nu se prea folosea, despre care ştia proprietarul şi nu foarte mulţi. Acum cercetează poliţia, se iau declaraţii”, a declarat primarul Florin Ionici.

Potrivit acestuia, deocamdată nu a fost nimeni reţinut. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au precizat că sunt suspiciuni de omor. „În jurul orei 15:00 am fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână din localitatea Cămărzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată”, potrivit IPJ Satu Mare.

Mai multe