Un bărbat din București și-a omorât mama de 74 de ani. Arma crimei: cuptorul cu microunde

16 august 2019 8:37   Național
Ultima actualizare:

Crimă șocantă în Capitală! Un bărbat de 46 de ani și-a ucis mama de 74 de ani. Acesta a folosit cuptorul cu microunde din bucătărie pentru a pune capăt zilelor femeii.

Vecinii au auzit ţipere şi au sunat la 112. Poliţiştii ajunşi la apartamentul din sectorul 1 au descoperit că aceasta fusese lovită cu aparatul electrocasnic până când a rămas fără suflare, anunță Antena 3.

”În această seară, prin apel 112, o persoană a sesizat ca într-un apartament vecin se aude scandal între cele două persoane care locuiesc acolo, mamă şi fiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, care, cu  sprijin  din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart uşa apartamentului şi au patruns în locuinţă. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum şi pe fiul acesteia, de 46 de ani.”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri și sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru omor, potrivit Poliției Capitalei.

Mai multe