Un bărbat din Bucureşti şi-a ucis prietena, apoi s-a autodenunţat oamenilor legii

8 mai 2019 23:01   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bucureşti a sunat, miercuri seară, 8 mai, la 112 pentru a anunţa că a avut un conflict cu prietena sa şi a lovit-o, iar aceasta a murit. Bărbatul a fost transportat la spital pentru evaluare medicală şi psihiatrică, iar poliţiştii şi procurorii au început cercetările pentru a stabili cu exactitatea care au fost împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri seară, un bărbat a sesizat, prin apel la 112, că a avut un conflict cu prietena sa. Altercaţia a degenerat, iar bărbatul orbit de furie, a lovit-o. În urma loviturilor primite, femeia a decedat. 

"Bărbatul, după depistare şi identificare, însoţit de poliţişti ai Secţiei 21, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală", arată Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Oamenii legii au început cercetarea la faţa locului, urmând să aibă loc o investigaţie amănunţită în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul femeii. 

Mai multe