Un bărbat din Buzău s-a deghizat în măicuță și a cerșit pe stradă! Cum a ajuns la Poliție

30 noiembrie 2021 5:52   Național
Ultima actualizare:

Oamenii legii au avut parte de o surpriză! O acţiune a poliţiştilor locali din Râmnicu Sărat (Buzău) s-a încheiat cu o scenă ilară. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care le cerea bani trecătorilor, agenţii au constatat, la sediu, că au de-a face cu un bărbat.

În timp ce patrula pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Râmnicu Sărat, un echipaj al Poliţiei Locale a observat o persoană suspectă, care cerşea într-o staţie de transport public. Aceasta era îmbracată în straie de măicuţă şi le cerea bani trecătorilor. Măicuţa cerşetoare fost condusă la sediul Poliţiei Locale, unde a fost legitimată, iar oamenii legii au constatat, cu stupoare, că au în faţa lor un bărbat. D.I. are 28 de ani şi e originar din judeţul Bacău. După ce a fost amendat, bărbatul deghizat în măicuţă a fost condus la Poliţia Municipală, pentru continuarea cercetărilor.    

A păcălit mulţi oameni

Falsa maicuţă a mărturisit că a reuşit, prin această metodă, să păcălească mulţi oameni. Escrocul susţine că apelat la deghizare pentru că banii se câştigă greu prin muncă. De altfel, individul a recunoscut că n-a muncit nici o zi în viaţa lui, scrie adevarul.ro. 

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe individ exact când se pregătea să părăsească oraşul. ”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, s-a justificat el în faţa agenţilor. Referitor la hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţine că nu sunt veşminte bisericeşti, ci sunt cumpărate de la second-hand. 

Click! spune

Băcăuanul nu este la prima ispravă de acest gen. Nu cu mult timp în urmă, el s-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele. El a lăsat o mânecă liberă şi a  simulat astfel lipsa unui braţ, pierdut în urma amputării, ca să-i impresioneze pe trecători. 

Mai multe